Alternativt Midsommarfirande på sinnesträdgård Axmar Yara

Fredag 23 juni 2023 13:00 - 14:30 Axmar bruk, Axmar bruk
Inträde: Gratis

Om evenemanget

Kom till Axmar Yara för det mest inklusiva Midsommarfirande i Gästrikland! På sinnesträdgården Axmar Yara i Överhammarens skogarna, 1.5 km från Axmar bruk, firar vi Midsommar på ett lite annorlunda sätt. Firandet är i första hand för funkisar, men alla är välkomna. Det är även mycket lämpligt för småbarnsfamiljer.

Först gör vi fint Midsommarstången inom våra förutsättningar. Vi målar, färglägger, klipper, klistrar, gör handavtryck, läppavtryck… spelar ingen roll VAD du skapar, så länge det kommer från DIG. Allt får vara med på stången. Det blir VÅR unika Midsommarstång!

Sedan fikar vi till kl. 14:00 när vi resar stången. Vi sjunger och dansar och ingen behöver vara tyst eller sitta still. Vi får alla vara precis som vi är. Stampa, ropa, spring, hoppa, fladdra, vagga, skrik, skutta, stöna, sjung för full hals… var din fantastiska själv. Ha det hur kul som helst!

Firandet slutar kl. 14:30. Sedan får du grilla eller fika mera om du vill; ta med din egen mat och drick eller köp något enkelt på plats. Eller varför inte beställa på förhand ett utmärkt grill- eller fikapaket hos Axmar Brukscafé!

Axmar Yara. Främst för funkisar, men alla är välkomna. Vi syns!