Paketerbjudanden i Axmar bruk

Söndag 16 januari 2022 00:00 Axmar Bruk, Axmar
Inträde: Från 769 kr/person

Om evenemanget

HEMESTRA I AXMAR BRUK I SOMMAR
I BRUKET VID HAVET FINNS MASSOR ATT GÖRA MEN INGA MÅSTEN

Med våra paket Friluftslyxa och Havsnjuta får du härlig avkoppling i en unik bruksmiljö. Njut av fantastisk middag med storslagen utsikt på Axmar Brygga och läcker lunch under äppelträden på Axmar Brukscafé. Kombinera med de aktiviteter och upplevelser du vill så får du garanterat en skön hemester.

Här i Axmar bruk kan du vandra bland smedjor, lusthus och dammar i engelska parken, på stigar i skogen eller längs havet. Du kan cykla längs några av våra cykelleder genom flera naturreservat. Du kan gå på utställning i Hyttan eller Båthuset, delta i någon av våra guidningar och lära dig om livet vid ett järnbruk, gå på konsert i Hyttan eller gå på marknad och köpa lokalproducerade produkter.

Ta med din kajak, eller hyr av oss, och paddla runt bland öar och vrak i Axmar skärgård, bada i dammen, gå på Axmar Bruksdag eller familjedagen. I Axmar Bruksbods gårdsbutik hittar du egenproducerat mathantverk och i Bläckhornet finns konst och konsthantverk att både se och köpa.

Som du ser har vi många aktiviteter du kan vara med på, men du måste inte. Vill du bara ha lugn och ro kan du slå dig ner på en bänk och se himlen spegla sig i vattnet, lyssna på fåglarna och känna dina hjärtslag.
Varmt välkommen till Axmar bruk!

Välj mellan paket Friluftslyxa med boende på Axmar Bruksbod B&B eller Havsnjuta med boende i egen husbil eller båt vid havet.

Läs mer och boka på visitgavle.se

Välkommen hit!