Squat Revolution

Sedan 2010 har Jesper Carlson ägnat sig helhjärtat åt att arbeta med träning och hälsa i olika former. Han har arbetat som fystränare och rehab specialist till olika fotbollslag, i både Sverige och Thailand (bland annat Elitettan & Superettan). 2014 flyttade han till PTT Rayong i Thailands högsta liga, Thai League 1.
2016 startade han Squat Revolution. Företagets mål är att verkligen ge dig ett komplett ekosystem av hälso- och träningstjänster – både genom vår digitala plattform och på plats (Gävle/Norrsundet). Detta inkluderar bland annat skräddarsydda träningsprogram, personlig träning, virtuell coaching, idrottsmassage, skaderehabilitering och KBT-coaching. Han är utbildad inom kognitiv beteendeterapi (KBT) och motiverande samtal (MI), han är en certifierad massör och rehab specialist, dessutom så har han diplom inom idrottsmassage och idrottsmedicin.
Så du som klient kan vara helt säker på att han innehar massor av erfarenhet och kunskap i hur man anpassar olika behandlingar och träningsprogram för att passa varje individ för bästa resultat. Jesper har genom åren arbetat med elitidrottare, kontorsanställda, förskollärare och allt däremellan för att hjälpa dem att nå sina individuella mål.

Oavsett vad du behöver hjälp med så är sannolikheten stor att Jesper har både kunskapen och erfarenheten som krävs för att hjälpa dig på bästa möjliga sätt.