Företag

Lista över företag i Hamrångebygden

Längre ner på sidan finns möjlighet för företag i Hamrångebygden att själva skicka in en kort presentation av företaget samt bifoga företagets logotyp.
Publicering på sidan är kostnadsfritt

Hitta företag inom en viss kategori

Hitta företag utifrån dess namn

befhvå

Allservice

Fixarna

Vi erbjuder skräddarsydda hushållsnära tjänster utifrån dina behov. * Städning * Röjning * Fönstertvätt * Matlådor * Snöskottning * Gräsklippning * Trädgårdsarbete

Hamrångevägen 288, 817 93 Hamrångefjärden
076-128 47 33
info@fixarnahambrunge.se
http://www.fixarnahambrunge.se
Sociala Nätverk:
Facebook

Bank

Handelsbanken

Box 231, 817 02 Bergby
0297-609 30
http://www.handelsbanken.se/bergby

Bed and Breakfast

Hedenstugan Bed and Breakfast Hotel

VÅRT HEM – DITT HOTELL i Gästrikland Semester hos oss på Hedenstugan Bed and Breakfast Hotel står för rika äventyr på sommaren, gnistrande snömagi på vintern och för ett semesterboende där gästerna snabbt känner sig som hemma. Med stor gästfrihet och ett sidoprogram som definitivt kommer att göra semestern till en fantastisk upplevelse, välkomnar vi våra gäster till vårt hem och vårt Hedenstugan Bed and Breakfast Hotel. Vi ses snart!, Hälsningar Stef och familj

Heden 74, 81740 Bergby
0297-10555
info@hedenstugan.se
http://www.hedenstugan.se
Sociala Nätverk:
Facebook

Bokhandel/Antikvariat

Bokstugan Bergby Antikvariat

BOKSTUGAN - Bergby Antikvariat, tidigare Bollnäs Antikvariat, säljer nya och gamla böcker inom alla områden. Vi har sålt böcker på nätet sedan 1999. Obs! Detta är bara ett urval av alla böcker vi har på lager. Fler böcker läggs in allt eftersom. Kontakta oss gärna om du inte hittar boken du är ute efter. Vill du nå oss via telefon är du välkommen att ringa 0702566581 vardagar kl. 10:00-18:00. Vi har öppnat BUTIK i Bergby, adressen är Vijvägen 63 med ingång på gaveln. Butiken är öppen måndagar kl 12:00-18:00 samt efter överenskommelse.

0702566581
handel@bokstugan.com
http://www.bokstugan.se

Hushållsnära tjänster

Vardagshjälpen

Vi är ett litet och flexibelt familjeföretag bestående av mor och dotter. Alla våra uppdrag genomförs med stor noggrannhet, stort personligt engagemang och miljövänliga produkter, och vi har alltid själ och hjärta med i vårt arbete. Vi hjälper dig med hushållstjänster som till exempel hemstädning, tvätt, strykning, fönsterputs, storstädning och annat som ingår under RUT-avdraget.

Storvadsbrovägen 3, 817 93 Hamrångefjärden
073-694 00 71
info@weas.se
http://www.weas.se

Krukmakeri och konstgalleri

Åsa Fällgren Studio Keramik

Lindövägen 5, 81730 Norrsundet
072-2033366
https://asafallgrenstudiokeramik.com/

Personlig tränare och Livscoach

Elin Widgren

Jag har drivit mitt företag sedan 2017, där jag erbjuder en blandning mellan Personlig tränare och Livscoach. Jag, min sambo och vår hund blev Bergbybor hösten 2020. Men jag har fortfarande min lokal kvar inne i stan där jag kan ta emot samtalskunder på plats. Annars tar jag emot mina kunder online, via telefon eller utomhus. En vacker dag ser jag gärna att möjligheten finns för mina kunder att komma på samtal på plats hos mig även här i Bergby. - Erbjuder coachande samtal online, via telefon eller på plats (i min nuvarande lokal i stan) - Erbjuder samtal och vägledning kring träning och matvanor, samt träningsinspiration utomhus i Bergbyområdet. (För dig som vill komma igång eller för dig som är på motionärsnivå.) Varmt välkommen!

0739183166
elin.widgren@hotmail.com
https://elinwidgren.se/

Saknar du nånting i listan eller vill lägga till information om ditt företag.